Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ty, Vlado, uz jen ty.vlado1979 píše:Je tu vôbec niekto normálny ?
A jak se muze tak moc soli dostat k hornimu ramu dveri dovnitř???? aby z toho rezavěl???Zbyněk Hanáček píše:Kluci klíídeek.Jezdíme v soli a v bůhvíčemještě.A jak známo-rez žere železo.Bych to moc neřešil,dle Autobildu je koroze i na jiných autech a mnohem dražších.Ten technik,kluk holohlavá,se musí divit co tam vidí.Máme v práci nového vW cady a nestačím se divit. Dnešní svět je o spotřebě a megalomanství.
Auto po 2 letech rezavi na miste kde by to cekal malokdo, to neni zas takova kravina.Luboshak píše:JJ, taky jsem tu ještě nezaregistroval příspěvek, kde by auto někoho někde nechalo. Řeší se víceméně kraviny. Spolehlivost bude, řekl bych, velmi silná stránka.
Zlý podvozek? Hlučný a tvrdě naladěný ano, ale zlý? Rez může být problém, to ano. Ale zatím mi přijde, že v tomto vláknu jsou problémy s pár tečkama rzi někde. Tak jako v autobildu to tu nemá nikdo a jsou tu i starší auta než 2 roky.vlado1979 píše:Článok, ktorý dehonestoval i30, pretože auto hrdzavelo, vyvolal opačný efekt ako by sa dalo očakávať. Všade rozobrali a skritizovali hyundai do detailov, ale tu stále chválime aj keď nie je čo. Teraz stúpnu predaje, pretože i30 "iba" hrdzaveje a praskajú mu žiarovky viac ako je prípustné ? Okrem iného jebať na zlý podvozok, riadenie, to je fuk![]()
Je tu vôbec niekto normálny ?
Hlučný a tvrde naladený podvozok nie je zlý ? Tak aký potom je. Nie je zlý, ale je hlučný a tvrde naladenýLuboshak píše: Zlý podvozek? Hlučný a tvrdě naladěný ano, ale zlý?
Zlý chápu jako záludný, nepředvítalelný, v zatáčce odskakující. To u i30 není. Musím říct, že mi v zatáčce za 20 tis km ani jednou neuskočil.vlado1979 píše:Hlučný a tvrde naladený podvozok nie je zlý ? Tak aký potom je. Nie je zlý, ale je hlučný a tvrde naladenýLuboshak píše: Zlý podvozek? Hlučný a tvrdě naladěný ano, ale zlý?Čo viac čakať o podvozku ? Nespomína sa, že pri prejazde nerovnosti hádže do protismeru a to už je hazard. Nie, nie je to zlý podvozok, je katastrofálny
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |