v aute by som to videl tak, ze je to v zasade proste mierne kvalitnejsia baterka za mierny priplatok

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
V autorizáku tipuji cca 8000,- za AGM baterku plus práce.Pozoris píše: ↑01 bře 2024, 13:16 Počkám do letá na garančku a poptám se na výmenu za AGM. Kolik si řeknou a jestli to není náhodou nepřekonatelný problém v bateriové technologii při výměneně za klasickou ...
Jinak po 8 tisích km jsem nanejvíš spokojený. Hlavně ve sport režimu. Spotřeba se ustálila na 7.4 l/km. Třeba ještě klesne![]()
Tak potvrzeno od servisu, že baterka je obyčejná. Jak původní, tak nová. Žádná AGM.pecka411 píše: ↑01 bře 2024, 08:19 Koukám, že jsem rozjel velkou diskuzi. Možná zbytečně, nevím proč jsem čekal, že všechna auta se start-stopem z poslední doby mají AGM baterku. A utvrdil mě v tom kolega shmaic o pár stránek zpět. Na štítku baterie, kam je vidět, nic o AGM napsané není.
Napsal jsem do servisu, jaký typ baterky tam byl a zda to měnili za stejný.
20240301_074850.jpg
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |