dodneška toho lituji...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Já byl taky u rakeťaku (na 18 měs...) V 90.na podzim PŠka Senica (SK) pak jaderná el. Jaslovské Bohunice (SK) a pak nás převelili do Klatov. Nejdřív do dolních kasáren, tam jsme byli jako samostatný oddíl a potom při redislokaci nahoru k Tanku, kde jsme spadli pod bigoše pplk. Brože a jeho heslo:"vyholený krky až na obočí " ... Nemám hlavu na jména: velitel oddílu slovák blonďák plk. ? , pak se mi vybavuje nějaký východňár maj. Kačur velitel autoparku nebo tak nějak ... pořád říkal "tyt marjá, to snad neny možny" , kap. Kún taky slovák.nanuk99 píše:tak to jsme se možná potkali já tam vojákoval 89-91 u rakeťákůJirkaN píše:Jo Klatovy ... vzpomínky na moje mládí ... v 90.letech jsem tam pobyl pár měsíců v zeleným mundůrua v Lubech bezva hospůdka, majitelé Špetovi. Každým rokem se tam chystám na výlet a roky běží ...
![]()
a když jsem byl minulou sobotu v plzeňské Aspeře pro nové auto byl jsem se tam podívat
Kdyby nějaký rok ... ,ale přes dvě desítkyvorlajz píše:no tak už je to taky nějaký ten rok zpátky, že jo...
Já byl taky u rakeťaku (na 18 měs...) V 90.na podzim PŠka Senica (SK) pak jaderná el. Jaslovské Bohunice (SK) a pak nás převelili do Klatov. Nejdřív do dolních kasáren, tam jsme byli jako samostatný oddíl a potom při redislokaci nahoru k Tanku, kde jsme spadli pod bigoše pplk. Brože a jeho heslo:"vyholený krky až na obočí " ... Nemám hlavu na jména: velitel oddílu slovák blonďák plk. ? , pak se mi vybavuje nějaký východňár maj. Kačur velitel autoparku nebo tak nějak ... pořád říkal "tyt marjá, to snad neny možny" , kap. Kún taky slovák.JirkaN píše:nanuk99 píše:tak to jsme se možná potkali já tam vojákoval 89-91 u rakeťákůJirkaN píše:Jo Klatovy ... vzpomínky na moje mládí ... v 90.letech jsem tam pobyl pár měsíců v zeleným mundůrua v Lubech bezva hospůdka, majitelé Špetovi. Každým rokem se tam chystám na výlet a roky běží ...
![]()
a když jsem byl minulou sobotu v plzeňské Aspeře pro nové auto byl jsem se tam podívat
Alf6 píše:Ted jsem kolem tech garaží sel.) v miste tech bavalych kasáren je autodílna, kde me dnes na aute strikaji dutiny
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |