jinak k ty spotrebe scoupe, za dnesek a vcerejsek, od opravy termostatu jsem najel celkem hodne, ale dohromady prd, asi 140km, byl jsem se projizdet pac to tedka krasne jezdii

a jeste nez reknu kolik mi vychazi - spotrebu pocitat umim pro rejpaly, akorat to neni moc presny zatim, malo jsem najel a pri tehle castkach muze kazdej km hrat roli..

rozsvitilo se mi hladovy voko, tak jsem nabral, projel to, pred chvili se zase rozsvitilo a podle toho to pocitam. driv mi tak vychazelo kolem 7-8 v zime, podle tyhle metody a dlouhodobe co jsem si psal do tabulky v PDA to vychazelo presne docela.. dneska mi vyslo predbezne
6,288 
ve vysledku dlouhodobe to muze poskocit o trosku, ale nevypada to ze by lezla nahoru spis naopak..

vubec jsem to netocil, nemelo to cenu, pac to v tech haldach stejne hrabosii.. podminky: malomesto a mimo mesto, to na to taky melo vliv a osazeni 2 osoby..

od vymeny oleje ubehlo 2tis a zatim nesezral ani fň

tuk tuk tuk radsi zaklepu kdyby nahodou chtel zacit.. miluju scoupe cimdal vic...

nad hladovym vokem jsem najel za 200Kc 114km pri cene 27,9Kc za litr (Shell 95ochcan) a vazne nemam duvod tady nak neco nalhavat, to fakt ne..

pneu mam novy Sava Eskymo, mozna i to dela svy, oproti romcisovejm slickum..