Borek : to je dobrý, hele a co když se ten,,kůň" neskrčí a strhne el. vedení???

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
delaji spravne jsou to delamirpie píše:ve službách městské policie Nového Města na Moravě používaj náčelníci Hyundai i30CW, foto jsem bohužel ještě nestihl pořídit. Sice to není PČR, ale aspoň maj
jo tak tomu rikam ekologieRexcor píše:Jo a trus budou také sbírat, jelikož jím budou vytápět služebny:-)
ale musi doplnovat vodu do chladiceRexcor píše:Navíc odpadá problém s tankováním.
Zlín přesně to samé, hlavně na přechodech jsou vidět a jak dostali nové auta tak jezdí o sto šestJanjan píše:V posledních čtrnácti dnech jsem zaznamenal, že nás PaCh opravdu hlídá. Na trase Karviná - Č.Těšín - Třinec jsou na denním pořádku radarové manévry. Snad poprvé měří na místech o kterých by se dalo říct, že to má nějaký smysl. Na zúžených průtazích obcí, na dlouhých rovinkách s hustým provozem a přechody pro chodce, dokonce monitorují chování řidičů a chodců na křižovatkách, hlídají přechody pro chodce ve špičce. Akorát by se ti radaristi nemuseli schovávat jako partizáni, což mi nesedí s výroky policejních šéfů, že se budou chovat transparentně a že řidiči je uvidí na dálku jako důkaz toho, že působí preventivně a ne represivně.
Nevím, jaké to je v jiných částech republiky, ale tady na Karvinsku v posledních dnech PaCH v akci![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |