Foto ti klidně spáchám, ale budeš muset vydržet ... pár dní se teď budu živit prací ( a papundekl, už je na místě pod maskou )Hardcam píše:No vidis, aspon jsem byl k uzitku...a mel bych jeste jednu prosbu. Urcite vis, jakou - fotecku

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Foto ti klidně spáchám, ale budeš muset vydržet ... pár dní se teď budu živit prací ( a papundekl, už je na místě pod maskou )Hardcam píše:No vidis, aspon jsem byl k uzitku...a mel bych jeste jednu prosbu. Urcite vis, jakou - fotecku
V Praze dneska ráno byla zima, že se mi v zatáčce málem zlomil jezevčíkHardcam píše:Vydrz Prtka vydrz...to nehori...jeste neni -10:)
zdenek76 píše:pepanovi bych věřil neb staré diesely mají podstatně větší odpadové teplo než současné moderní, proto taky starý diesel topí v podstatě stejně rychle jako benzin. Ale zpět k tématu, u benzinu bych to vůbec neřešil, ten topí natolik rychle a to i při stání na neutrál, že papundekl je tam zbytečný.
U dieselu je to jiné, tam zahřívání na místě opravdu nemá smysl neb bys to mohl mít natočený taky dvacet minut a topit to nezačne, nehledě pak na následné riziko poškození/zničení turba. Při samotné jízdě bude mít zakrytí chladiče určitě význam, ale nečekal bych od toho nějaký zázrak. Efekt to bude mít při rychlé jízdě, ale při pomalé nebo poskakování v koloně budeš kosu klepat stejně. Jediné rozumné řešení vidím v nezávislém topení s předehřevem motoru.
tak za to už auto nemůže..Hardcam píše:Jo, vyhrev mam taky, ale nez se k Tobe teplo dostane pres bundu, tak to chvili trva.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |