Hanz píše:No vždyť taky jo, jen se divim, že už někde nevisíš!??
Jako tvůj autogram na obraze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já vím a zpívat si písničku "pověste ho vejš ať se houpá",viď???Ty si ale dobrák Hanzi

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hanz píše:No vždyť taky jo, jen se divim, že už někde nevisíš!??
Jako tvůj autogram na obraze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dik mrknu , kouknu , prijedu ...Hanz píše:Koukni se na https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... highlight=, tam se dočteš vše potřebné. Nenech se zmást Blackovým vyzváním ke slezině "sporťáčků", vítáni jsou určitě všici. Jinak Black to určitě strčí i do sekce Srazy jako výzvu ke slezině....duval píše:Chtel jsem se zeptat kdy bude pristi sraz v mimoni . Rad bych se tam s mym korejcem jel mrknoutdik
Hanzi a tobe se asi zdeformoval zrak žeHanz píše:Jinak Rasty, ten Accent na nálepce je suprovej, ale nějak se ti zdeformoval do podoby Caryiny leštěnky![]()
![]()
![]()
![]()
Majitel reklamky je můj známej a udělal mi cenu. 1Ks samolepky mi dělá za 17kč. Jinak za tu velikost účtujou 22kč. Nechá mi to za materiál a 5 kč sleva na 1ks je dobrá ne?black_sheep píše:ne ale mohl bych zaridit tisk v reklamce.. a za slusnej peniz!
No super ...Rasty píše:Majitel reklamky je můj známej a udělal mi cenu. 1Ks samolepky mi dělá za 17kč. Jinak za tu velikost účtujou 22kč. Nechá mi to za materiál a 5 kč sleva na 1ks je dobrá ne?black_sheep píše:ne ale mohl bych zaridit tisk v reklamce.. a za slusnej peniz!
Nezdeformoval, já vidim blbě už vod přírody, ale ten Accent na nálepce je hezkej, i když drobet zdeformovanej, jak už sem řikal .....Rasty píše:Hanzi a tobe se asi zdeformoval zrak žeHanz píše:Jinak Rasty, ten Accent na nálepce je suprovej, ale nějak se ti zdeformoval do podoby Caryiny leštěnky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to není accent ale coupe
Tak to jses lepsi nez jaKyrglik píše:Taky pomůžu...Umím krásně malovatblack_sheep píše:rasty mozna bych ti mohl pomoct s tim tiskem...![]()
už v 6.třídě učitelka říkala"No to je zase výtvor"
Takže se jí to jistě líbilo
Koukám že si taky "holka" pro všechno,viď????Klidně nějaký skici hoď do sekce fotkyRasty píše:Pictures Club? To sem pak můžu hodit foto svých skiců. Dělal jsem od 15 do 21 grafitti. Kdyby někdo měl zájem o airbrush, tak kreslení mi nedělá problém a zařízení je také dostupné.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |