Libi se mi, jak to ma mirpie, je v tom trochu prakticnosti, ale modry,zeleny atd. pasky v kufrech, pod nohama a vlastne vsude po aute je hruza

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Tak nevypada to spatne ale zajimalo kde si sehnal ty modre podsvicene budiky? nebo sis to sam nejak delal?Viki píše:Taky jsem si dal modrý trubky pod palubní desku. Navíc mi to bliká podle muziky nebo jen svítí.![]()
![]()
Se na to podivam, ale ne z duvodu, jak to obdivuju, ale uplne z toho opacnehoDEDe píše:pekny to je jinak by na to vsichni tak necumeliHold nekdo proste nechce mit stejny auto jak ostatni a tohle sou pekny vecerni upravy
Nekdo ma auto jen na jezdeni a prakticnosti nekdo jako hoby tak to proste je
si proste beznej uzivatel auta no jako vetsina lidilaufas píše:19a ty nenony a ledky vsude mi pripadaj smesny az trapny
nemam nic ale proste na sportacich to vyzni preci jen jinak takovyhle doplnky nez na autech co se prodavaj po tisicich kusech denneRasty píše:Dede: jak než na sedanuMáš snad něco proti mému civicu v sedanu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |