i to je možné ale jen v případě že bych tady nepsal , a nepasly by mi to lidi, že se to mněří jen na teplém motoře
ano prové jsem opravdu mněříl na studen motoře ale tlaky vyšly +- stajné jako pří mněření ne taplém motoře !
a proto chybu v mněření vylučuji až na setinové nepřesností
klidně bych to mohl napsat takhle dva ruzní lidé dvě nazavislé mněření prvně mněření oběma vyšlo
8.2 /8.2/8.2/8.2 druhé mněření jiný člověk 8.2/8.2/8.2/8.2 mněřeno 3 mněřáky dva starěí a jenden nový servis použil jende starší mněřak , ja použíl dva starší mněřek a nový ! podle servysního manualu a hyundai tlaky špatné ! tlaky vyšly +- stejně ! na všech mněřecích !
po cca 15 dnech a odjetých 1500 km byly provedeny další dvě mněření zase dvěma nezavýslíma lidmy
první mněření , tlaky vyšly 12.4/12.4/12.4/12.4 druhý člověk 12.4./12.4/12.4/12.4 použíty jak muj nový mněřek tak novy mněřak v servisu prvně to měnřily svojim pak jsme ji mdo ruky vrazil svuj mněřak mněřít jeden člověk ja mu stal za prdeli

takže chybu mněření tak lodskou chybu vylučuji !
ano dobra rada jezdit sr*t nato

jen že jsem člověk který když vidi masařku/problém tak jej musí vyřešit nejde o tom něco spravit ale zistit co se stalo a proč se stalo !
jak už jsem psal tohel mi připadá na zapečené kroužka byl v autě starý olej tak se mohly při dalniční jizdě chytnout a pak jak se dal nový olej po ganrančce tak se mohly pustit teoreticky to možné je
podobný problém jsem mival na jawa 250 snižená halava , takže jak jsem ji delší dobu prohnal , tak stracela výkon a někdy stratily tlaky uplně , při sundaní valce a vyndaní pistu bylo vidět že kroužka se chytaly a připíkaly

ale jestli je tohle možné u motoru 4t a vodou chlazeného to fakt nevím
taky už jen ze zvědavosti mně zajimá kde je/byl problem
mohly bych vypsat chovaní motoru od koupě ale byla by to story na 10 stran

a po mně číst to by bylo hnus
jinak v servisu jsem se domluvil tak že tlaky si budu pruběžně mněřit a kdyby byl problem tak se mám stavit , o vikendu jedu do němec

takže auti dostané pohulit na dalanic mužu skusit maximalku jsme zvědavy mněřák a svíčák a 10tku beru sebou