Hujer píše:No my prijedeme asi 2 sonatkama,at trumfneme coupeckare!
no konečně minule jste mně zklamali s nějakým oranžovým dvoudveřačkem s polepeným samolepkami

Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Hujer píše:No my prijedeme asi 2 sonatkama,at trumfneme coupeckare!
No o tom rozjizdeni u ohne bych se nerossiroval,pac tobe sme pomahali do vigvamu a tahli s tebou toho King-konga cos mel na zadechcypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
Já když si vzpomenu jak to přijelo za tmy a prej ,že přijel nějakej frájá ukájet svý velký ego,tak povídám ty volecypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji
No jeste aby jste se ze me posrali,kdyz sem se prijel ukajet!ivan píše:Já když si vzpomenu jak to přijelo za tmy a prej ,že přijel nějakej frájá ukájet svý velký ego,tak povídám ty volecypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřilejia byste se z něj neposrali
![]()
![]()
a von to prej Hujer s Mirkou
( ono to bylo od nich takový překvápko no!!
) Ale nezapomenu na Cipískovo obchod života karbánátek za celou bábovičku!!
![]()
No večer na zádech gorilu a druhý den jízda zručnosti klobouk dolů a k tomu ještě se Sonátou!! To byl super zážitek!!Hujer píše:No o tom rozjizdeni u ohne bych se nerossiroval,pac tobe sme pomahali do vigvamu a tahli s tebou toho King-konga cos mel na zadechcypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji![]()
![]()
![]()
![]()
No a ja radci nesel ani spat a uklizel okolo ohniste!
No jestli mel na zadech prvni vecer gorilu,tak pak ten druhej toho King-konga!ivan píše:No večer na zádech gorilu a druhý den jízda zručnosti klobouk dolů a k tomu ještě se Sonátou!! To byl super zážitek!!Hujer píše:No o tom rozjizdeni u ohne bych se nerossiroval,pac tobe sme pomahali do vigvamu a tahli s tebou toho King-konga cos mel na zadechcypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřileji![]()
![]()
![]()
![]()
No a ja radci nesel ani spat a uklizel okolo ohniste!
A korát mi štve ,že jsem si to nenatočil
To by byl důkaz jakej je Cipís frajer!!
![]()
Nákej veselej dneska!!Hujer píše:No jeste aby jste se ze me posrali,kdyz sem se prijel ukajet!ivan píše:Já když si vzpomenu jak to přijelo za tmy a prej ,že přijel nějakej frájá ukájet svý velký ego,tak povídám ty volecypisek píše:Hujer : no sekač hlav . ja myslel původně že přijela nějaka reklama na Gilette mach 3 ... s tou celkovou podobou rychlosti by to k tomu mach 3 i sedělo .. ale pak jste se rozjeli u ohně a pochopil jsem že žiletky asi propagovat jste nepřilejia byste se z něj neposrali
![]()
![]()
a von to prej Hujer s Mirkou
( ono to bylo od nich takový překvápko no!!
) Ale nezapomenu na Cipískovo obchod života karbánátek za celou bábovičku!!
![]()
![]()
![]()
To by se ten kemp musel prejmenovat,Smradavka by uz nestacilo.
![]()
![]()
Tak to je trefa, sakraHujer píše:Meli by jsme prestat zasirat vlakno nebo dostanem sprdana!Jo sem, zejtra do naposled do haku a vetcina restu je zdelana!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |