2. U i30 je to stejné! A k tomu navíc se dá zapnout funkce uzavření vnitřního okruhu při ostřiku. Taky jí nepotřebuju, tak jí nemám zapnutou
Automatická vnitřní cirkulace při zapnutí ostřikovačů
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Mr. HYUNDAI
Re: Automatická vnitřní cirkulace při zapnutí ostřikovačů
1. Poslední příspěvek se necituje.
2. U i30 je to stejné! A k tomu navíc se dá zapnout funkce uzavření vnitřního okruhu při ostřiku. Taky jí nepotřebuju, tak jí nemám zapnutou
.
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
- Reklama
No záleží taky na výbavě. U těch nižších se prej ta klima při ostřiku nedá vypnout. To si dokážu představit, že by mohlo člověka po čase začít štvát.
Ta jedna minuta, nebo kolik, kdy přepne na vnitřní okruh, fakt něčemu vadí? Nebo se ta klimatizace u nižších výbav nějak zapne, i pokud je v tu chvíli vypnutá? 
i30 2021 1.5 T-GDI MHEV Style, DCT
Ano, zapne se, prej to poznáš ve chvíli, kdy je klima ve tvém autě trochu cítit.
Mám MY22 Comfort, 1.5i i30. V nastavení je cirkulace zamlžená, takže ano, nejde to změnit. Naprosto šílená a otravná funkce. Klimatizaci používám účelově, nikdy ne na cirkulaci, zásadně. Takže ostříknutí okna a puštění mrazáku, když zrovna jedu na vzduch z venku, to je opravdu echt protivná věc, která mě štve.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi, MY22, comfort.
Krom toho, smrad z ostřikovače je cítit i tak. Fakt debilita.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi, MY22, comfort.
Ahojte, oživím dotazem tohle starší téma.
i30 z ledna 2024, tj.
první facelift, manuální klimatizace.
Po použití ostřikovače čelního skla se klasicky zapne vnitřní okruh a klimatizace (bez indikace kontrolky A/C), z výdechů fučí studený vzduch
. Posem to asi máte stejně...
V menu nastavení vozidla je klikatelná volba na zapnutí vnitřního okruhu po použití ostřikovače, která však po aktivaci vyhodí chybovou hlášku.
Máte to taky tak nebo je u vás tahle volba zašedlá, jak je zmíněno o par příspěvků výše?
i30 z ledna 2024, tj.
první facelift, manuální klimatizace.
Po použití ostřikovače čelního skla se klasicky zapne vnitřní okruh a klimatizace (bez indikace kontrolky A/C), z výdechů fučí studený vzduch
V menu nastavení vozidla je klikatelná volba na zapnutí vnitřního okruhu po použití ostřikovače, která však po aktivaci vyhodí chybovou hlášku.
Máte to taky tak nebo je u vás tahle volba zašedlá, jak je zmíněno o par příspěvků výše?
Servis si zatím neví rady.
I30 1.5DPI 2024
MY 2023 s aktualizaci brezen 2024 .. a zapinani/vypinani funguje OK
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Jj, hází mi to přesně stejnou hlášku
Servis na mou žádost poslal dotaz na centrálu a odpověď je, že pro manuální klimu tahle volba prostě není funkční.
Zjednodušeně - není to vada, ale vlastnost!
... no měl jsem sto chutí je poslat někam.
Nechápu, proč to nechali jako volbu v menu? Možná jako připomenutí, že jsem si měl připlatit za lepší výbavu.
@mozecek
S automatickou klimou i dle sdělení centrály to tedy má fungovat.
Zdravím, mám stejný problém. Ale ten se projevil až po servisní kontrole 6/2025. Když zapnu ostřikovače, tak se automaticky zapne vnitřní okruh a plus klima (bez signalizace A/C). To mě štve doslova.
Toto nedělalo, a za druhé nejde vypnout funkci (vnitřní okruh při ostřikovačích) - hlasí systém nestabilní - víz příspěvek výše - Před servisem to šlo. Takže vše k horšímu.
JE to malá věc, ale ta klima mě sere, a za druhé funkce co šla vypnout, již nelze.
Tím to mě H naštval.
Toto nedělalo, a za druhé nejde vypnout funkci (vnitřní okruh při ostřikovačích) - hlasí systém nestabilní - víz příspěvek výše - Před servisem to šlo. Takže vše k horšímu.
JE to malá věc, ale ta klima mě sere, a za druhé funkce co šla vypnout, již nelze.
Tím to mě H naštval.