.... škoda, že už je nedělaji

Moderátoři: Martun, Moderátoři
To určitě .... každej z nás má jiný styl jízdy ...patriot93 píše:Vilda- alebo to bude este tym ze asi kazdy ma svoj styl riadenia a aj dost zalezi v akej stope vojdes do zakruty
Já taky 360 dní v roce jezdim úplně normálně ...... žádný závodyGandalf píše: Jízdní vlastnosti v extrémních situacích neposoudím, protože se do nich (sám a díky Bohu ani vinou druhého) zatím nedostávám.
Vilda píše: Když jsme jeli s Martunem z Andrláku, tak jsme to slušně řezali a se svýma Pirelama 185 jsem bez problémů Marťasovi visel na kufru a to má nazutý 205 ..... jeli jsme po okreskách, plný zatáček ..... žádná dálnice. Kdybych znal zpáteční cestu, tak bych šel nejspíš přes něj .... byť má proti nám takový bačkory.....
To si piš! U Vildy i jedna starší babka s nůší! Nebohá... chtěla přeběhnout mezi náma!Gandalf píše:To mi povídej, jízda ve dvou, Ty a Martun, to musí být zážitek. Dost silná ropnička a nabušená 1.6i, to musí být mrtvých much na čelní masce...
bože, to nemůžeš srovnávat tohle auto s accentem...patriot93 píše:no som sa zviezol na komosovej lagune a on ma na nej 255-55-R17 continental a auto sedelo na ceste ako magnet v zakrutach jedna basen a este ked sa zahriali tak som mohol ist cez zakrutu ako schumacher az na tie diery na tych nasich akoze cestach
A to byla celá reakceMartun píše: Kdybych znal zpáteční cestu, tak bych šel nejspíš přes něj ....
![]()
![]()
Vilda píše: ... uslyšíš jak krásně kvičeji Pirelky, ale jen chvilku, protože ti pak ujedu( druhej pokus )
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |