Aktualni fota Vasich aut...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Aktualni fota Vasich aut...
MEGA TEST 

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
To je bohužel ze tří stran. Přední ušetřili 

Bylo:

Tak to je supr
chcete koupit i30?
Ja se neprihlasoval, kdyz uz ji mam a mam takovej divnej pocit, kdyz jedu v cizim aute. Ale aspon ze vyhral nekdo z klubu 

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
jj, chceme. Brácha má Santa Fe, ségra koupila Accenta a taťka chce prodat A3 a koupit i30 CW. Právě zvažuje, že by vzal přímo tuto, co jsme ji dostali. Jsme první, kdo ji má. Bylo to úplně nové.
Jen já jsem černá ovce rodiny, Accenta jsem prodal...
Jen já jsem černá ovce rodiny, Accenta jsem prodal...

Bylo:

Z A3 do i30 je neobvykly postup
A kdyz ji budete chtit vzit hned po vasem testovani, prodaji ji nebo se v ni musi svest i tech dalsich 9 lidi ci na kolik to vychazi? A dali by hned tu zajimavou slevu? Auto testovany dva mesice deseti lidma bych si nekoupil, kazdej tomu dava nazrat, je mu jedno, ze to je po ranu studeny, se spojkou hned kazdy neumi. Ale cena je holt u predvadecek zajimava, ne ale vzdy.

A kdyz ji budete chtit vzit hned po vasem testovani, prodaji ji nebo se v ni musi svest i tech dalsich 9 lidi ci na kolik to vychazi? A dali by hned tu zajimavou slevu? Auto testovany dva mesice deseti lidma bych si nekoupil, kazdej tomu dava nazrat, je mu jedno, ze to je po ranu studeny, se spojkou hned kazdy neumi. Ale cena je holt u predvadecek zajimava, ne ale vzdy.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
to právě nevíme. Bude si to taťka zjišťovat. Já osobně si myslím, že to proleze několika lidma a pak teprve to prodají. A pokud to tak bude, tak to ho chtít nebude.
Je ten postup možná nelogický, ale otec pomalu míří do důchodu a tohle mu na jeho následující pojíždění bude stačit, prej. Teď najezdí hodně...
Je ten postup možná nelogický, ale otec pomalu míří do důchodu a tohle mu na jeho následující pojíždění bude stačit, prej. Teď najezdí hodně...

Bylo:

Taky ji máme doma na testování (jestli se k tomu dostanu, tak ji vyfotím vedle našeho Santy
). Je v černé, taky ve verzi CW v plné výbavě a motor 1.6. MPi. Prý na tom bude 30% sleva a jako první výherce si ji po devíti týdnech můžeme se slevou zakoupit (když ne my, tak ji nabídnou dalšímu v pořadí). Zatím váháme, když koupit, tak krátkou 1.4 v jiné barvě a také asi ne vylítanou po 9 různých uživatelích... Ale zase ta sleva je poměrně zajímavá. Takže výsledná cena někde kolem 300T včetně DPH zní hezky.

Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Dneska, resp. včera, večer jsem byl opět fotit a naskytla se mi příležitost si vyfotit i "naši" testovací i30. Tady máte ochutnávku. Fotky jsem nijak neupravoval, jen zmenšil. To modré v interiéru je svítící rádio. Nastavil jsem to teď tak, aby budíky svítily a rádio nepálilo do obličeje, tak jsem zvědavý, co a jak přes den.

Bylo:

Tak jsem dneska vyrobil fotečku našeho vozového parku. V pátek se černoušek vrací dealerovi aby ho mohl dát dalšímu výherci, ale ostatní nám zůstává. Vozítka jsou seřazena zleva, podle odslouženého doby v naší rodině. Služebně nejstarší má čestné místo vpředu. 

- Přílohy
-
- PICT4015_1.jpg (85.91 KiB) Zobrazeno 531 x
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Mmmm, pekny...
posilam pozdrav z Chorvatska, Sonata sem dojela, jen jsem si blbec nevzal kabel do PC, abych nasosal fotky

posilam pozdrav z Chorvatska, Sonata sem dojela, jen jsem si blbec nevzal kabel do PC, abych nasosal fotky

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam tak se hezky vycachtej u móóře ať jsi plnej energie až se navrátíš z5! páč se na tebe tady určitě sesypou

HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme si se Stanleym udělali srazík a blejskli pár kompozic.
Včera jsem si přivezl nové žihadlo... 

- Přílohy
-
- Obraz0025.jpg (187.35 KiB) Zobrazeno 413 x
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:

Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Hezké. Pro babičku k sámošce akorát 

Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.

Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Tringi škoda že tie fotky nie su ostre mohla to byť "slušna podivana" 

aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20