lukis01: Do Ovy jedu s i30 26.4. Jedu na skolu smyku

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Citovat umím a právě dlouhé citování příspěvku v případě, že stačí zmínit 1 větu nebo 1 myšlenku, je zlozvyk těch, co citovat neumí, jen mačkají tlačítkolaufas píše:Kdyz jsi takovy odbornik na internetova fora, tak by ses uz mohl naucit citovat![]()
Mne neprijde problem pockat s vymenou a ukazkou az zase praskne nektera ze zarovek. Jak jiste vis, nebude to dlouho trvat. Ale pokud ti jde o to pivko, klidne napis a muzu te pozvat i tak
edit: ze je to rukama vim a nezapiram, ale snazim se to naucit
Spokojen, laufasi?laufas píše:Ano, motor 1,4. Hodnekrat se tady pise, jak se to da vymenit levou zadni, v noci, bez divani a mozna i telepatickyNicmene za tech xy roku, co mame i30 jsem ani jednou nedokazal tu zarovku vymenit k me spokojenosti. Uznavam, ze jsem asi dost nesikovnej...
To je možný, kolegyně pořídila 2 roky nazpátek stříbrné cwlaufas píše:To vim, presto na tom miste taky stava nejaka i30 cw. Teda ted jsem tam dlouho nebyl, ale na zacatku zimniho semestru tam stavala
Hele strejdo, tak včera jsem si na tebe natrénovallaufas píše:severtom: Zbytecny uz tedka, ja to samozrejme pochopil. Jen nemusis rikat, jak nekdo neumi citovat nebo to ma jako zlozvyk, kdyz to sam neumis![]()
lukis01: Jo takhle, uz v tom mam jasno
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |