Musíte to vidět z té lepší-správné stránky.
 Chudák Vilda se trmácí na dovolenou za teplem až na jih Itálie - ještě parkrát se svezu s Genesisem a má italské podnebí v Čechách u Mácháče
 Chudák Vilda se trmácí na dovolenou za teplem až na jih Itálie - ještě parkrát se svezu s Genesisem a má italské podnebí v Čechách u Mácháče  .Nebude sníh,nebude se solit......Jen samá pozitiva.
 .Nebude sníh,nebude se solit......Jen samá pozitiva.  
 Už aby to bylo-jdu nastartovat všech svých pět nízkoobjemových aut.
A nechtějte mě naštvat nebo vypnu pět válců v motoru a uvidíte ty návaly sněhu,ledu a mrazu až do května.

Pěkné vánoce a hodně zdravíčka,vám přeje Borek a jeho čističky a ochlazovačky vzduchu.

Až budu chtít lyžovat, taky nebudu hledat sjezdovku v Brně, ale zajedu si do Alp nebo aspoň Jeseníků.
 Až budu chtít lyžovat, taky nebudu hledat sjezdovku v Brně, ale zajedu si do Alp nebo aspoň Jeseníků.

já mám teplo rád
  já mám teplo rád  

chceme s čoprákama do států. Na slavnou US Route 66
 chceme s čoprákama do států. Na slavnou US Route 66   zabírá obojí !!
 zabírá obojí !! 
 V té době se neplatilo parkovné ani v centrech metrololí,dnes je to všude samá zona,silnice přeplněné a lepší už to nebude.
  V té době se neplatilo parkovné ani v centrech metrololí,dnes je to všude samá zona,silnice přeplněné a lepší už to nebude.

Francii máme proježděnou,tak ji profrčím po dálnici.Na tu snad ekonálepku nepotřebuji. A co ve Španělsku? Tam už také dorazily nějaké zákazy?
 Francii máme proježděnou,tak ji profrčím po dálnici.Na tu snad ekonálepku nepotřebuji. A co ve Španělsku? Tam už také dorazily nějaké zákazy?