rokolo: Taky jsem nikoho jiného nedohledal

Kdo ví jak se k tomu předchozí majitel choval, když to žralo olej už při tý koupi (72t km).. já to zatím řešil hold jen časnou výměnou oleje a už mě to moc nebaví.. bych už zase potřeboval vyměnit (nemám rád věčné dolívání a po poslední výměně jsem už dolíval)... ale když si spočítám můj nájezd/spotřebu oleje, tak když teď vyměním, tak se budu pod autem zase válet v těch největších mrazech a to já na ulici velmi nerad
Si servis včera vzpomněl (když jsem se tam stavil zeptat na GO), že když mi dělali ty ložiska, že to nějak klepalo... já už takové lehké klepání přisuju běžnému stavu, oni ne, ale je fakt, že teď mám v práci půjčenýho starýho naftovýho renaulta s 1,5 dci s 34x xxxkm a líbí se mi, jak má kultivovaný a tichý chod.. kolega zas nadává, jaký je to traktor
Do toho jim to prý ani nechtělo startovat a mysleli si, že se ten motor snad potkal.. dokud nenaskočil... a kupodivu si to ani nevymýšlí... v tý době jsem ten problém se starty taky řešil...a opravilo se to samo (*kašel* špatnej benzín*kašel*)
A když jsem k nim včera přišel s tou GO, tak si to poskládali v hlavě a všechno souvisí se vším...
že já ti úplně zapomněl odpovědět na PM, že?
Mexican: Přesně.. prodám ho a za týden mi budou zvonit na zvonek a chtít abych tu opravu stejně zaplatil. Nebo hůř... nebudou kontrolovat hladinu oleje a vrátí mi ho zadřenýho chudáčka...
A vzhledem tomu, že si tu nikdo jiný na motor nestěžoval a v inzerzi jsem viděl už i 1,4 s 200tkm,sice nic závratného, ale furt mi vrtá hlavou, že i ten můj by tu další stovečku dát mohl, když do něj těch 25t (možná i víc

) nasypu. A taky jsem sním spokojenej.. vyladit mouchy a bude to.. ale je fakt, že z něj podle
Vildy opravdu dělám nový auto
A praktiktický auto si kdyžtak můžu půjčit v práci, nebo dát na ácu kouli... pokud proběhne GO, tak ji tam vážně dám