DEDe píše:LongStar píše:ahoj ja bych chtel zase zmenit smajliky:) me se proste libi ty co jsou na TF! takovy vic hejbaci a barevny:)
prani budiz nevyslyseno

) uz mu nekdo yz coupe posilal primo smajlika stacil kliknout vnastaveni spravce myslis ze pribyl? ani prd tu je to jen udrzovany pri zivote takovy forum na kapackach jedbnou klekne a bude konec:) forumsem taky spravoval a vim ze je to totalne lehky a na par minut pridat smajly stahnout treba nejaky sady smajlu ale i jednotlive je to hned.
kdyby tak milosh udelal spravcem nekoho koho to tu bavi a ma to jako hobby ale vim ze to clovek muze dat jen nekomu komu veri ale i tak by bylo supr kdyby se nekdo takovej nasel.
Ahoj DEDe, zkus tohle navrhnout na srazu. Já osobně s tím problém nemám, myslím, že Milosh taky nebude. Už jsem tu nějakou partu let, a bohužel už nemám zdaleka tolik času, sem jak psát, tak přispívat. Původně mě Milosh udělal adminem, když se sem cpaly furt nějaký roboti a věř, že mazat spamy i roboty jako takové dalo docela práce. Teď jsem rád, že občas někomu pomůžu při obnově zablokovanýho přístupu. Ani jsem neměl čas si pořádně nastudovat nový forum, který už nějakou dobu běží. Takže zku to navrhnout na srazu, a pokud se najde někdo kdo tomu rozumí víc než já a bude mít zájem, pak to s Miloshem domluvíme