Ahoj kluci.
Dovolená utekla jako voda a jsem opět doma z Chorvatska.
Vyráželi jsme 24.7 v 01:30. Rakousko po dálnici (dobrý), ve Slovinsku jsme koupili známku za 30 éček a jeli také po dálnici (nestálo mi to za nervy, jestli se dobře vymotám v Mariboru a nebo jestli nás chytnou policajti) - cesta taky ještě v pohodě. Na hranicích s Chorvatskem už ale začalo peklo. 7 km kolona na přechodu a když už se to za přechodem, respektive za mýtnicí v HR rozjelo, stala se na dálnici u Zágrebu bouračka a bylo vymalováno! 4,5 hodiny v koloně.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Spojka dostala zabrat...smrděla a pak už i vrzala (pedál)...když jsem viděl, jak pomalu začínají odpadávat auta v odstavných pruzích, nebylo mi do smíchu, ale áca to zvládnul
Cesta trvala celkem neuvěřitelných 15 hodin
Co se týče dovolené bylo to celkem pěkných 11 dní. Teplota 33-35 st., ale moře studené snad do poloviny dovolené.
Voda byla tak studená, že to až štípalo (bouřka na moři + silný vítr).
Ve čtvrtek přišla velká bouřka a vyplavila nám obě auta...chudák accentík měl na podlaze a i v sedačkách tak 3 cm vody, za 3 dny sušení bylo všechno zase OK.
I když se nám přihodilo pár nezdarů, dovolená se povedla. Domů už to bylo v pohodě. Dálnice prázdná...150-160 na tacho a to už se jelo jinak, než do HR. Cesta domů za krásných 8,5 hodiny

Spotřeba do 6 litrů (nevím přesně)
Pár fotek...