shawt: No jsou to fotky krytu filtru klimatizace za schránkou spolujezdce. Na spodní fotce je zakroužkované co podle mého zlobí. Na vrchní fotce je ten kryt vytažený. Je to plastová kostra a je na ní guma, která funguje jako klapka. A právě, když se ta guma dotkne plastu tak vydá takové specifické klapnutí. Pohle mého to funguje tak, že jak auto najede na nějakou větší nerovnost, tak vlivem otřesu se klapka pootevře a zase zpátky hned zavře, tím vznikne ten zvuk. Může to být počasím, že by ta guma ztvrdla. V létě byly vysoké teploty, tak to nedělalo vůbec. Jak se ochladilo kolem 0, tak to bylo dost otravné a teď když je kolem 15 stupňů, tak to jde slyšet jen občas a málo.
Napadá vás k čemu tam taková klapka vlastně je?
vorlajz: V pohodě chlape

. Tebe to nedělá, tak máš na to jiný názor. Také jsem nechápal jak někoho může rozčilovat nějaké lupání a chrastění, dokud mě to nepotkalo. Na druhou stranu mě to auto baví líbí se mi, v mém okolí je netuctové a i v té červené se jen tak nevidí. Spotřeba je super, plno prostoru. Tak se akorát snažím odstranit mušky co mě kazí maximální radost a požitek.