vorlajz: Ale dělá

. Dokud bude autoškola vypouštět takové idi*ty, kteří neumí zaparkovat jinak než vedle auta, tak se to dělá

. No nenaštvalo by tě, kdyby kolem tebe bylo milion volného místa, ale nějaký ... to dal vedle tebe?
To se mi stalo u nás před barákem. Zaparkuji schválně bokem, kde nikdo není a kde je hodně místa, protože jsem potřeboval naložit do auta nábytek. No než jsem došel s tím nábytkem z domu k autu, tak vedle mě stálo zaparkované auto. Takže jsem kvůli tomu musel přeparkovávat auto, abych mohl naložit co jsem potřeboval. Nebo mám auto staré i s cestou dva týdny a mám na dveřích šrám od tmavé barvy? NE!!! Pokud se lidi chovají jako hov*da, tak ať očekávají zpětnou reakci. Příště takový šrám skončí vypuštěnými všemi koly viníka. To platí i tehdy, pokud budu muset nasedat do auta přes spolujezdce, protože to dá tak blízko mě, že nejsem schopný se do auta dostat.
Lidi jsou bezohlední bohužel. Když někdo prohlásí, že si koupil tažné zařízení na to, aby když do někoho nacouvá, tak aby si neudělal na svém autě žádnou škodu?