Louda do toho dupe, v Praze na Lehovci převzal ty showroomy po Land Roveru a spustil tam VAG, zřejmě našli dobrý zdroj peněz

.
Tak jsem se pokusil nějak pořešit to debilní audio bez CD. Ustoupil jsem natolik, že jsem do telefonu natáhl cca 60 písniček co se líbí dceři, abych si USB slot mohl zabrat pro sebe. Nikdo neví jak je to možné, ale auto si vybralo cca 12 položek, které vidí a přehrává a zbytek prostě v adresáři ignoruje. Ano, je to všechno v jedné složce do které si auto samo sahá. Podle návodu se do složky nedá podívat co do obsahu (seznam skladeb), ale má v ní jít trackovat a případně i opakovat jednotlivé skladby. Že něco není úplně OK naznačilo už to, že opakování auto ani nenabídlo. Zkusil jsem i propojit auto s telefonem kabelem, jestli náhodou, ale auto hází hlášku, že telefon nereaguje. Takže problém je zřejmě v telefonu jen nikdo neví v čem. Auto má vstup do všech složek a souborů povolen. Divné je, že auto vidí ve složce jen zhruba 1/5 mp3 souborů... Posledním pokusem bude vytvoření playlistu v telefonu a "puštění" do auta. Buď to bude chodit korektně nebo na to kašlu. Ale s..e mě to neskutečně!!!
Edit 16:25 hod. S playlistem to chodí jak z praku. I trackování v playlistu tlačítky na volantu funguje. Alespoň 1 pozitivní zpráva.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate