Jinak ad nejake navrhy a pripominky mi posilejte do SZ ty ctu urcite ale ve foru se obcas neco prehlidne

Moderátor: Moderátoři
Vec zvykuales.ck píše:Nevim jestli už to tu bylo a jestli to patří sem, ale nešlo by udělat, aby se odkazy v příspěvcích otvíraly v novém okně?
Díky za radu, v Opeře to taky fungujeEngineer píše:Vec zvykuales.ck píše:Nevim jestli už to tu bylo a jestli to patří sem, ale nešlo by udělat, aby se odkazy v příspěvcích otvíraly v novém okně?Ako sa pisalo uz, vo Firefoxe to riesim stlacenim kolecka
Tak tak, mě se to taky líbí a nevidim důvod, proč by se do něj mělo hned prudit. Každý si přece určí cenu sám.Rybář píše:Ta diskuze ohledně toho auta se mi taky nelíbíMyslím si, že má právo nabídnout své auto za cenu, která je podle něho přiměřená ke stavu vozidla a nákladům na jeho "vyšperkování".. A ty úpravy jsou věcí názoru, mně se to např. docela líbí.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |