ONR uz nemam. Pouzivam ted tohle https://www.detailingshop.cz/ochrana-la ... -detailer/
ONR je ale bezkonkurencni v pomeru cena/množství po naredeni.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
je!Andy182 píše:anglický časopis vyhlásil za víťaza vosk "made in england" ... snáď je skutočne taký skvelý a nie je to skorumpované ako slovenská politika
Ja myl minuly vikend aspon wapkou v -2, uz jsem se na tu mou solnicku nemohl divat. Co me mile prekvapilo byly Alu kola, ktera jsem osetril nano od sonaxu pred zimou a vyplatilo se.milda h píše:Tak to bych měl jít vyfotit tu svoji solničku.Mám teď změnu barvy na Cash sóóól.
A dokud se neoteplí alespoň trochu, tak to tak i zůstane.
![]()
![]()
Tak není snad problém to vyzkoušet. Kapku vody z trysky na prst a ochutnatAlf6 píše:Problém mycek je krome kartacu ten, ze pouzivaji recyklovanou vodu. Sul se z pouzite vody neodstrani( alespoň jsem nikde nedohledal na netu jakekoliv informace, ze tomu tak není) takze ten kdo jede v zime na mycku si necha na auto strikat vodu se solí, která je silne korodujici.
Doporučíš něco lepšího za podobnou cenu?Alf6 píše:JJ taky dobrej kauf se slevou. Akorát jsem ho vždy spotreboval vice
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |