Vorlajz klasika z výrobyvorlajz píše:ty vole Saroši, co tam máš za motor???![]()
![]()

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Vorlajz klasika z výrobyvorlajz píše:ty vole Saroši, co tam máš za motor???![]()
![]()
Tak to mam často, a jak píšeš z většiny jsou to právě řidiči Octavie 1. generace v provedení kombi. Ty před sebouAxel.Foley píše:sarin: Stejnýho magora jsem potkal zrovna minulý týden. Jel jsem 100 na okresce, přede mnou asi 400 m Rover 45 a za mnou jedničková Octa. Samozřejmě, musel mi ukázat prdel. Že se pak táhl za Roverem 80 už mu nevadilo
akorát se mi tolik nelíbí ta červená
Elantru jsem nikdy neřídil... Ale věřím, že jezdí supersarin007 píše:Vorlajz klasika z výrobyvorlajz píše:ty vole Saroši, co tam máš za motor???![]()
![]()
![]()
Ne, fakt jede moc hezky a když se naučíš, jakej kvalt kdy hodit a nebát se jít až k červenýmu poli, dokáže Ela pěkně vyrazit.
Prý má na Šumavě sněžitAlf6 píše:akorát se mi tolik nelíbí ta červená![]()
Nejhorsi jsou opravdu ridici skodovek. Hlavne ridici v rope. Ten jejich cmoud, kterej se vali z komina je nekdy fakt strasnej. Hyundai je jejich nepritel. Musí byt kdykoliv a jakkoliv predjet a dehonestovan.
Ještě, ze mam na ne kladivo
PS: dnes ho auta nahazim 17 kola, brzdovou kapalinu, chladici kapilu, olej a ve čtvrtek razim na garanckuv poradi ctvrtou
Na Millerse mam slevu par procent. S Yaccem velika spokojenost. Za ty prachy urcite pecka. Ted budu davat Millerse CFS 5w-40.vorlajz píše:Alfe... Ty máš na ten olej už velkoobchodní slevy, ne? Ty jezdis jen do servisu na garancky...
Kolik máš najeto?
Ma snezit nad 600 mm. To se men netyka. Nejaka ta destova kapka nevadi.Axel.Foley píše:Prý má na Šumavě sněžitAlf6 píše:akorát se mi tolik nelíbí ta červená![]()
Nejhorsi jsou opravdu ridici skodovek. Hlavne ridici v rope. Ten jejich cmoud, kterej se vali z komina je nekdy fakt strasnej. Hyundai je jejich nepritel. Musí byt kdykoliv a jakkoliv predjet a dehonestovan.
Ještě, ze mam na ne kladivo
PS: dnes ho auta nahazim 17 kola, brzdovou kapalinu, chladici kapilu, olej a ve čtvrtek razim na garanckuv poradi ctvrtou
Tak to hlavně neopři o svodidla.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |