Kokso, si ten článok aj čítal, či len titulku? Zacitujem z neho len 2 veci, lebo sa ani viac nedá, taký je krátky:
Na posledním místě mezi hodnocenými automobilkami skončil jihokorejský Hyundai, protože některé jeho modely nebyly americkými zákazníky dobře přijaty a nejnovější modely se do průzkumu nedostaly.
Fakticky, že to hovorí o zníženej kvalite značky

, lebo američanom sa niektoré modely nepáčili a ostatné neboli hodnotené.
O značné subjektivitě těchto průzkumů svědčí i fakt, že podle červnového průzkumu J.D. Power and Associates byla kvůli zvýšenému počtu hlášených problémů značka Ford z loňské páté příčky až na 23. místě.
Toto už asi ani nepotrebuje komentár.
Vôbec nechcem obhajovať hyundai ako značku, tiež si o nej už po svojich istých skúsenostiach myslím svoje, a moje ďalšie auto už nebude s vysokou pravdepodobnosťou hyundai (do 100.000 km a viac ešte môžem zmeniť názor, nehovorím), ale také články preboha ma majú orientovať? Veď si len klikni na ten odkaz na konci tohto článku a pozri si rebríček z nemecka v článku vydanom 3 týždne pred týmto - VW je tam až na 12-tom mieste. Ako sa teda chceš zorientovať na základe takých prieskumov, ak sa len nechceš zosmiešniť? Nakoniec, v samotnom článku sa píše, že štúdia je založená na SUBJEKTÍVNOM prieskume u xxx majiteľov áut, ktorí hodnotili kvalitu, spoľahlivosť, príťažlivosť, prevádzkové náklady a služby predajcov. Kedysi vychádzal v nemecku tiež taký rebríček spoľahlivosti značiek áut, zosumarizovaný z väčšiny (možno všetkých, neviem) nemeckých servisov. Aj toto sa dá odrbať a prispôsobiť si podľa potreby - hlavne značkové a autorizované servisy budú mať snahu pod tlakom dovozcov a predajcov trochu upravovať údaje "svojich" značiek - ale podľa toho by som sa predsa len viac orientoval, ako podľa subjektívneho hodnotenia motoristov. Sám vieš, čo človek, to názor.