Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak auto jsem převzali 10.10.2014, tedy téměř po 3 měsících. Máme už najeto cca 1500km. Zatím velká spokojenost. Motor je jak samet. Trochu chybí zátah, služební fabia II 1.2 TSi táhne pocitově trochu víc od spodu. Jinak celé auto super. Bezklíčový vstup je dobrá vychytávka.xxdedek píše:1) kdy jste objednávali?
2) v jaké konfiguraci?
3) jaká byla cena?
4) kdy jste vůz dostali (dostanete)?
1) 15.6.2014
2) i30 kombi, 1.6 GDi, STYLE, bílá
3) 378 900,-
4) zadáno do výroby (nebylo skladem) na vůz stále čekám, nemám zatím ani info o dodání
Jaká je vaše aktuální zkušenost s dobou dodání při zadání do výroby?
Kdybych to věděl, že budeme čekat tak dlouho, kopil bych asi ceed co byl skladem s obdobnou výbavou
Mám podobné zkušenosti, také jsem čekal na skladovku cca 3 týdny, ale nakonec v pořádku dorazila.dano88 píše:Zdravím, mám objednanou I30 combi, objednával jsem skladovku (docela mě tlačí čas) čekám skoro tři týdny a auto v nedohlednu... Netušíte, jak probíhá distribuce skladovek na autosalon??? čekají na naplnění kamionu??? Já měl představu, že max do 14 dní jsou schopni auto dovézt...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |