Výše jsem psal, že se rozsvítilo grilované kuře. Diagnostika hlásí "klapka sání zablokovaná v poloze zavřeno", takže to sem nepatří.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Dobry napad, uz som si to nastavil, vyskusam.Lukas0369 píše:Dá sa sledovať kedy sa spustila regenerácia podľa Torque.
V Torque na ploche podržís palec a dáš add display-dial(needle) -exhaust gas temp bank1 Senzor 2. Mne to aspoň na novej i30 funguje. Pridá sa ti na plochu ukazoval teploty cidla pri dpf. Pri bežnej premávke ma číslo cca 300-400 stupňov. Keď regeneruje viac cca 600. Ak skončí regenerácia hneď teplota padne na 300-400.
To je sice pekne, ale moc si neporadilmnkk píše:Sledovať regeneráciu len podľa teploty je oničom. Lepšie je, keď vidíš aspoň zaplnenie filtra. Aby si videl aj ostatné parametre, musíš nastaviť vlastné pidy. Zohnať vzorce je ale ťažké, niekedy až nemožné, lebo nie sú univerzálne pre jednu značku, ale väčšinou pre konkrétny motor.
Ja to vidím na forde takto:
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |