Tam bola plánovaná výmena po 150.000km,alebo 5 rokov.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Menit svicky po 15.000 km je opravdu totalni blbost. 150.000 nebo 5 let je na miste. Osobne si myslim ze BFU ( bezny franta uzivatel) nemuze rozdil ve svickach poznat. Je to jak s olejem. Ale Alf je jineho nazoru.idam.i píše:To určite nie,leda by to robili grátis a to sa mi uservisoch nezdá.
![]()
Tam bola plánovaná výmena po 150.000km,alebo 5 rokov.
Neboj sa reklame neprepadám. Elantra má predpísaný interval 40.000km,alebo 2 roky.bony píše:Menit svicky po 15.000 km je opravdu totalni blbost. 150.000 nebo 5 let je na miste. Osobne si myslim ze BFU ( bezny franta uzivatel) nemuze rozdil ve svickach poznat. Je to jak s olejem. Ale Alf je jineho nazoru.idam.i píše:To určite nie,leda by to robili grátis a to sa mi uservisoch nezdá.
![]()
Tam bola plánovaná výmena po 150.000km,alebo 5 rokov.zbytecne propadas reklame.
Odeslano
Byl jsi rychlejší, sarine, taky jsem to o filtrech četl.sarin007 píše:Tak oni už toto ku**ítko plánujou i do benzínových motorůhttps://www.novinky.cz/auto/432808-potv ... astic.html.
Začínám být stále raději za svojí Elu, která je těchto moderních vychytávek a posléze starostí ušetřena (i jako měření tlaku v pneu atd.) Myslím si, že za pár let bude luxus vlastnit vůbec auto nebo to půjde cestou "auto 5 let a pryč zase za nový". Jinak udržet starší auto v provozu bude extra nákladná záležitost.
Spousta věcí vypadá pěkně když se auto kupuje, ale když se to pak vysype po záruce ...Např. otcovi měnili na Tusconu zámek 5. dveří (v rámci záruky) a jen zámek vyjde na 15 tis. (a to nemluvim o řídící jednotce otevírání těchto dveří, která vyjde na 60 tis.). To pak přijdeš do servisu, jen s tím, že ti nejdou otevřít 5. dveře a oni na tebe vysypou fakturku třeba na 80 tisíc. To by mě asi kleplo
![]()
Alf6 píše:Další vyjeta nadrz se 17". Spotreba je stejna jako na zimnich 15". PP ukazuje 5,6 -5,8
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |