Absurdní je,že to je ochoten někdo zaplatit...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No vzhledem k tomu, že to bylo v rámci záruky, tak se neplatilo nic. Otázkou pak je, co po záruce, když ti nepůjdou otevřít 5. dveře? Asi moc možností nebude, buď se podívat po starším zámku, pokud bude a nebo vysolit prašulepetzl62 píše:AF: A terazky mi povedzte Kefalín,čo si predstavujete pod pojmom absurdný![]()
![]()
Absurdní je,že to je ochoten někdo zaplatit...
I mu mě je to se spotřebou stejné. Už asi 2 roky jsem nenuloval PP a mám spotřebu 6,3 l. V létě dokonce spadla na 6,2 l. Když jsem jezdil na spotřebu, dostal jsem se na nějakých 5,2-5,3 l, když bez ohledu na spotřebu a přikrmil jsem tomu, tak max. na 6,5l, ale víc to nešlo. Možná na závodním okruhuidam.i píše:Alf6 píše:Další vyjeta nadrz se 17". Spotreba je stejna jako na zimnich 15". PP ukazuje 5,6 -5,8
Zisťujem,že tá spotreba je u Elantre štandartná.Dnes som to dal za 5,7.Až mi je trochu blbé to tu spomínať.Potom ma označujú za klobúkového jazdca.![]()
Jediné čo ma prekvapuje,že rýchlomer ukazuje cca. o10km viac ako auto ide a to bez ohľadu či idem 50,alebo 130.Doteraz to bývalo zhruba o 10%.To je pri 50 o 5km a pri 130 zhruba o 10km.Ako je to u teba?
Mr. HYUNDAI píše:Nebo se vykašlat na ovládání elektromotory a překopat to na normální zámek a plynové vzpěry....
Za kloboučníka jsem tu davno a uz jsem si i zvykl.idam.i píše:<br abp="1050"><br abp="1051"><br abp="1052">Zisťujem,že tá spotreba je u Elantre štandartná.Dnes som to dal za 5,7.Až mi je trochu blbé to tu spomínať.Potom ma označujú za klobúkového jazdca.Alf6 píše:Další vyjeta nadrz se 17". Spotreba je stejna jako na zimnich 15". PP ukazuje 5,6 -5,8<br abp="1053">Jediné čo ma prekvapuje,že rýchlomer ukazuje cca. o10km viac ako auto ide a to bez ohľadu či idem 50,alebo 130.Doteraz to bývalo zhruba o 10%.To je pri 50 o 5km a pri 130 zhruba o 10km.Ako je to u teba?
Alfe tak to se ti asi neco sekloAlf6 píše:Další vyjeta nadrz se 17". Spotreba je stejna jako na zimnich 15". PP ukazuje 5,6 -5,8
A jaký kola máš na léto?idam.i píše:Som zvedavý na letné,čo boli s autom.Zatiaľ som ich nejazdil.Snáď to nebude moc zlé.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |