Nazdar vývrtko(křivá a ještě smrdící chlastem).

Navrhuji ukončit hádku a vzájemně se ignorovat

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
já sem ti jasně napsal a to už 3xBorek píše:Pepane,když už jsi zmínil sraz v Třeboni-tam jsi jen přijel,ožral se totálně na šrota potom v noci jezdil po kempu mezi stany Galoprdem](*,) .Tak když takový vylízaný alkoholik nepřijede na další sraz,je to jen dobře a rozhodně jsi nám na posledním srazu nechyběl:!:
Nazdar vývrtko(křivá a ještě smrdící chlastem).![]()
Navrhuji ukončit hádku a vzájemně se ignorovat![]()
matysekul píše:Kurňa Pepane,jak tady čtu,tak jsi vlastně alkoholik.Kde ten chlast schováváš? Když přijedu ,tak si se mnou dáš dva lahváčeNejni Ti to trapný
ve tři jedu zpět pro pasáta..a pak rychle domzdenek76 píše:záleží kdy, do 15hod zařezávám v práci a pak musím vylifrovat na poštu nějaký tlumiče, takže můžu spíš až k večeru
Markus Huhtimo píše:Já teda netové hádky nesnáším a nejraděj se od nich straním, ale chtělo by to nějakého moderátora, který to přesune někam do ... pryč. K téhle ale něco říct musím. Nevím, co mezi sebou máte, ale svůj názor k tomu řeknu, když už jsem si to přečetl. Když už chceš někomu nadávat, tak se aspoň nauč svůj rodný jazyk. Protože vyjadřovat se s despektem o něčí inteligenci touhle žumpou je směšné. A kór tvrdit něco ve stylu, že být jeho otec, tak si hodíš mašli atd. No, nevím, číst tyhle příspěvky tvůj otec, pochybuju, že by na tebe byl dvakrát hrdý
Hardcam píše:Internetova hadka je jako zavod postizenych. I kdyz vyhrajes, porad jsi krypl.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |