Tak mě čeká první výměna oleje, najeto necelých 15 tisíc. Docela to letí. Abych tak zhodnotil zatím dobu co mi tohle auto dělá společnost...
- Kolem cca 3000 km mě začalo trápit vrzání spojkového pedálu. Vyřešeno výměnou uložení spojkového pedálu na záruku. Od té doby naprostý klid.
- Kolem 5000 km se mi začal odlupovat lak na předním nárazníku. Opraveno v rámci záruky bez problémů.
- Posledních cca 5 tisíc km, mě trápí občasné vrzání palubní desky. 2x řešeno na reklamaci. Při další reklamaci by už servis vyndal palubní desku. Do toho se mi nechce zatím. Aktuálně se to děje i neděje. Třeba jedu 400 km a bez problémů, potom to posledních 10 km začne dělat na každé nerovnosti. Poté klidně zase několik desítek až stovek km bez problémů. Snad si to začíná sedat a dá to pokoj.
- Spotřeba v létě cca 4.7L, teď v zimě 5.5L. Za mě spokojenost.
Minulý týden se mi podařilo přední částí podvozku škrtnout o zem. Byla to docela rána na levé přední kolo a do řízení. Měl jsem obavy, zda to kolo přežilo, ale to se zdá v pořádku. Bohužel to schytal i přední nárazník. Zespodu na hraně je obroušený až na plast. No v létě to zabrousím na jemno a přetřu lakem. Naštěstí to je spíše pod autem a běžně to vidět nejde. Dále to schytal plast po motorem, který je na několika místech odřený a jsou na něm patrné rýhy od vozovky. Jinak se zdá, že to auto přežilo bez újmy. Ještě uvidím co na podvozku najdu, až jej zvednou v servisu.

Naštve to ale, člověk se o to stará a potom přijde taková věc...