Ahoj.
Po uvažovaní, čo urobiť, som predsa len v nedelu večer ešte baterku napichol na nabíjačku. V pondelok ráno pri odchode do práce štart samozrejme bez problémov, takisto aj štartovanie pri odchode z práce.
V utorok ranný štart bol už citelne horší podla zvuku štartéra a aj štartovavie pri odchode z práce, ale stále nakoplo. V stredu ráno mi už štartér ledva-ledva nakopol. Potreboval som ísť ešte natankovať papaníčko na benzínku a to už som vedel, že tam zostanem visieť. A tak sa aj stalo : )
Už som vyššie písal, že by som chcel vyskúšať aj asistenčnú službu v rámci záruky pri nejakom probléme, tak som to hneď aj využil. Zavolal som na číslo, operátor mi to hneď dvihol. Prebehol krátky rozhovor s popisom problému, vypýtali si základné info o aute a že ma do pár minút budú informovať sms-kou, kedy bude dostupný najbližší asistenčný partner. SMS došla, odhadovaná doba bola 30-45 minút. Reálne som si dal na benzínke kafe, cigu a vodu a za 20 minút dobehol mlaďas s boostrom. Nakopli sme to bez problémov na prvú. Pýtal som sa ho ešte teda na nejaké vyrovnanie za službu, teda či platím ja a potom sa so mnou vyrovnáva autorizák (hovorím moja prvá skúsenosť s asistenčnou službou, tak ma nekamenujte

). Nič neplatíte, rieši si to partner s Hyundaiom...Čiže asistenčná služba paleček hore : )
Hneď som teda išiel s autom do autorizáku. Povedal som im o probléme, o svojich 2-týždňových patáliach, ktoré som tu vo vlákne opisoval. Prijímací technik to zhodnotil tiež asi na skapatú baterku, teda v rámci kecov...
Boli mi navrhnuté dva varianty:
- vymeniť baterku na moje náklady, mimo záruky, kedy by som bol pojazdný hneď na druhý deň (na celkovú cenu obstarania batérie a výmenu som sa radšej ani nepýtal, a ani to nechcem vedieť...

)
- alebo im tam nechať auto pár dní v rámci záruky, kedy si premerajú auto, čiže štartér, alternátor, samotnú baterku (hlbkový test baterky, nabitie a následné meranie straty napetia po nabití....) Bude to trvať cca 4-5 dní, ale ževraj to v 90per uznajú ako vadný akumulátror a výmena v rámci záruky.
Keďže mám v rámci rodiny aj druhé auto, tak som zvolil variant nechať im to v servise. No tak uvidím na druhý týžďeň...Dám info.