na jednotce Clarionu vstup pro obraz z kamery... protože mám zadní kameru v zrcátku a přepojení není možné kvůli rozdílnému napětí (jsem laik, tak snad nemelu blbosti), se bude přední kamera zobrazovat na displeji Clarionu a moje představa je taková, že se ten obraz přepne vždy, když se zaktivují parkovací senzory, tzn. buď automaticky při zařazení zpátečky nebo stisknutím tlačítka "P"... to je moje vize a dle všeho by měla být reálná... pro někoho to možná je rozmar, ale ta přední kamera bude skvěle sloužit v naší úzké garáži, do které se bude muset moje drahá polovička naučit jezdit... už teď jsem rád za ty přední senzory, které mi krásně navedou...
zásuvka HDMI a USB iPhone bude pak na palubce místo zapalovače (doufám), kde budou tyto konektory v lepším dosahu... myslel jsem, že to budu mít do konce roku, ale nevypadá to...
další výhodou bude ten schovaný flash disk v přihrádce před spolujezdcem...
pak už to bude komplet... i když... systém by se dal rozšířit o full digital audio a to nemluvím o tom, že by se dal přidat TV TUNER, DAB a monitor pro zadní zónu... ale to bych musel krást
vycházím z toho, že DAB je v ČR zatím k prdu a rádio v podstatě neposlouchám, TV TUNER je drahý a neumím si představit, jak by to v autě fungovalo a když už budu chtít mít puštěnou TV v autě, tak to můžu pustit přes iPhone, ale k tomu zase potřebuji data... teď samozřejmě nemluvím o tom, že já, jako řidič budu koukat na TV... no a zadní zónu neřeším... kluk furt mele, takže by z toho stejně nic neměl... ale možnost pustit mu film či pohádku na DVD a zavřít mu pusu je lákavá