Pokud chcete někdo vyzkoušet dražší olej, tak zkuste olej YACCO, třeba ten co uvádím na předchozí stránce. Je to trochu paradox, ale doporučil mi ho jeden vášnivý motorkář........ Jedna z výhod této značky je v tom, že je znám původ tohoto oleje, tedy kde byl vyroben.....žádné tedy olej byl vyroben v EU a tak podobně. Olej je vyroben ve Francii a je sem také z Francie dovážen. Abych to zkrátil, nebudu zde popisovat svoje pocity po výměně oleje (placebo efekt), ale jeden z pocitů se mi zdá docela reálný. Mám "naježděnou" cestu do práce a znám tak místa, kde mám sundat nohu z plynu, abych co nejméně brzdil před križovatkou či odbočováním (říkám tomu Gandalfova metoda úspory pohonných hmot

). Jenže teď jsem zjistil, že brzdím mnohem častěji a intenzivněji. Musím se tak více hlídat a sundávat nohu z plynu mnohem dříve. Může to být i tím, že předchozí olej jsem trochu přejel a nemuselo to být už ono, ale na druhou stranu to v podstatě odpovídá tomu, co mi ten motorkář "napovídal"
Takže berte to pouze jako informaci, kdyby si chtěl někdo vyzkoušet něco jiného.....