Koupit fízlům noviny za 10Kč a bez baterek a oprav(tedy pokud je nenechají zmoknout nebo nedostanou průjem,,

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Hardcam píše:To ja vim, ze jim to chvili trva. Ale co je mi znamo, tak pokud nemaji hmatatelny dukaz (trafo, vybojka), tak to jednodusse nemaji jak dokazat. Nivalaci uz mam v garazi (kvuli sobe, ne kvuli litere zakona, kterou stejne nebudu splnovat), ostrikovace jeste nemam (kit stoji 600Kc). Ale jak se znam, k tomuhle se nikdy nedostanu, to se musi na zvedak a zapojovat a zapojovat.
To máš síce asi pravdu, tiež by som ho nenechal pchať mi paprče pri bežnej kontrole do riadenia, ale na margo tej štátnej moci, ktorá si podľa nás nemôže robiť s nami čo chce: kdesi ktosi zmieňoval príklad zo švajcu, kde ti policajti vraj môžu skontrolovať aj, či nemáš niekde v aute navigáciu (aj vypnutú a zbalenú) s informáciami o pevných radaroch umiestnených na ich cestách. Ak ti ju nájdu, tak ti ju vraj môžu bez nároku na náhradu zhabať. Je to na zamyslenie. Otázka znie (ak je to pravda), či je to šikanovanie štátnou mocou formou neoprávneného zásahu do osobného vlastníctva alebo je to v poriadku, len my máme zdeformované chápanie demokracie. Ak je to pravda, chcel by som vidieť ako "vykopávaš" švajčiarske bengo zo svojho auta, keď ti chce zobrať navigačné, ktoré máš vypnuté a odložené v priehradke spolujazdcahlobilp píše:severtom: Bengo na toto nema zadne pravo, takze bych ho z auta "vykopal" ... a kdyby a neco mi znicil, je to na jeho triko.... nejsme ovce aby si s nami statni moc delala co chce.... ale jestli to tobe nevadi, klidne jim to poskytni
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |