Kto vie, či je nejaká poistka, ktora pri otočení klučika do polohy 1 je pod napätim a pri štarte " nevypne"?
Prerabal som aktivaciu bluetoothu, mal som to urobene z centralu... ak som otvoril auto, tak plus z centralu zaplo BT, ak som zamkol, tak iné plus naštartovalo časovač na 5 s. a to vyplo BT.
V praxi sa to ale občas prejavovalo tak, že nakladam auto ( otvorene) niekto zavolå, ja zdvihnem, a prd počujem, lebo hovor je realizovany v aute a ja som v nejakom sklade
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
.
Teraz som urobil dva časovače, jeden drži 1s, a je aktivovany otočenim kluča v spinačke do polohy 1 a 2, a druhy je aktivovany ak napatie z 1 a 2 zmizne ( vytiahnem kluč, takže opušťam auto).
Problem je v tom, že ak rychlo otočim klučom z 1 do 2 hneď po zasunuti kluča, tak pri prechode z 1 do 2 na strašne kratku chvilu zmizne napätie z 1 a IO 555 v časovači to nevie rozchodiť. Jeho ulohou je podržať na 1 s rele, čo zapne BT, ale on to neurobí, lebo mu zmizlo riadiace napätie, nestihne sa asi nabiť kondik, a po prechode do polohy 2 už sice napätie má ale predchadzajuci cyklus neprebehol korektne, v polovici mu došla šťava...
Ak kluč otočim do 1 a počkam 1 s, všetko beži korektne. Už som na rele dal ak kondenzator 2200, aby ho na chvilu podržal, ale ani ten sa nestihne nabiť za tu chvilu.
Nechcem to robiť pokusne, lebo dnes som to už skušal...
Mam to teraz pripojene na poistku CLOCK, skušal som dnes AUDIO, a vysledok bol, že som resetol radio, vynulovalo mi priemernu spotrebu, lebo som vytiahol poistky.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com