S letištěm by to mohl být po oficiální stránce trochu svízel ale snad se zadaří

Kdyby něco, rád podám pomocnou ruku:

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jo to chápu...je,že tam nebudu..dlouho sem si neudělal vostuduYurii píše:Nemyslel jsem to zle ale mam malou výdrž
budeš muset holt přijet ku mě noHardcam píše:Toz to vypada dobre, cenove prijatelne, z obrazku to vypada obyvatelne a je to blizko, teda pro nektere![]()
jen skoda, velka skoda, ze si nezopakuju pitku s pepanem![]()
Díky kdyby něco ozvu seYurii píše:S Pepanem bych pít nechtěl, asi to bude velkej píč, podle toho pumlíče na břišeMne občas stačí Hovorys
S letištěm by to mohl být po oficiální stránce trochu svízel ale snad se zadaří![]()
Kdyby něco, rád podám pomocnou ruku:
tak pro mě je důležitější pohoda mé ženy a budoucího synátora......každopáně už budem tak 2měsíce po porodu,takže určitě je tam tahat nebudu a já se od nich nehnuMr. HYUNDAI píše:To já jsem dneska ráno při žvýkání snídaňové housky vymyslel, že pokud se to všechno podělá a budu muset nějak tancovat kolem porodnice, tak to klidně budu dávat na otočku v sobotu i v neděli. Lepší alespoň na chvíli, než vůbec
Taky mě to napadlo. Vždycky když tam jedem na paintball, tak tam rovnou i přestímeMates píše:Korálku a stanovat na letišti by se nedalo???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |