Je to sice Offtopic, ale mozna trocha souvisi is kuzi na volantu.
Ja mam (a casto vidim, ze nejenom ja) problem, ze v poslednich par letech je kvalita turistickych bot dane kategorie, nejrenomovanejsi modely nejrenomovanejsich vyrobcu (tj. cena kolem 6000+ za par) jde hrozne dolu. Vetsinou je problem s kuzi nubuk (co uz jsem se narklamoval - uspesne), dodavatele jsou stejni, firma (na boty) nezadava zakazku typu "dej mi levnejsi trochu smejdovejsi", i vyrobni kontrola zustava, ale kvalita dodavek kuze hrozne kolisa a neda se peclive zkontrolovat kazdy kus. Potom to dopadava tak, ze stejne boty, co predtim bez osetrovani vydrzeli zatez 7-8 let, ted po 15 dnech uzivani vypadaji hur nez ty stare... Podobny problem u jednoho konkretniho vyrobce byval i s malickosti - kvalitou nite na siti, jednoduse se za chvili rozpadavalo siti.
To jsem uvedl jenom na ilustraci toho, ze mozna neni chyba pouze na strane

, ani vyrobce volantu nemusi byt uplne spatny, muze jit i o nesourodost dodavek kuze. Nikdo neni schopny dodat 100% kvalitu ve velkem mnozstvi (stalo by to majland vsechno plne zkontrolovat a jsou vady, ktere se nedaji hned zjistit).
Kazdopadne, kdyz nekdo v auto

ma problem s odlupovanim, je to na reklamaci s

. Jak si to nasledne vyresi

s vyrobcem volantu a ten s dodavatelem kuze, nas nemusi zajimat.