telefon
Moderátor: Moderátoři
Jestli se vůbec něčeho dočkášhurvinek píše:No vlastně máš pravdu,pár řádků mě nezabijePokud se nějakého vyjádření dočkám,podělím se s ostatními zde

Prima nemá ráda
 Prima nemá ráda  
Pepe vim moc dobre ze autosalon dela Prima, ale Nova by se toho chytla jako velke senzace a zajistila by vyjadreni i s obrazem. Uz?pepe pedro píše:autosalon dělá Prima,Nova nePrima nemá ráda
 ten díl jsem viděl a taky jsem moc nechápal, proč zrovna Škodovka tak bezproblémově vyjela a ostatní ne, vím že k tomuto výsledku se dá lehce napomoci ubráním a následným přidáním plynu a rázem máš výsledek jaký potřebuješ
   ten díl jsem viděl a taky jsem moc nechápal, proč zrovna Škodovka tak bezproblémově vyjela a ostatní ne, vím že k tomuto výsledku se dá lehce napomoci ubráním a následným přidáním plynu a rázem máš výsledek jaký potřebuješ   hrábneš a je hotovo ....
  hrábneš a je hotovo ....](./images/smilies/eusa_wall.gif) A to si říkají fundovaní novináři
 A to si říkají fundovaní novináři   Bohužel, podobných "perel" jsem v poslední době četl víc
 Bohužel, podobných "perel" jsem v poslední době četl víc  

, cenovka moc pekna no
, cenovka moc pekna no 

a klidně bez policejní výbavy
 a klidně bez policejní výbavy  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |