Jinak krome prednastavenych ekvalizeru tam rozdil nevidim, vsechno ostatni tam mam od zacatku

Moderátor: Moderátoři

),pritom by melo byt logicky, pro auto teze znacky (jak maji ten program po dobu 1O let 1x rocne aktualizace)..
 ),pritom by melo byt logicky, pro auto teze znacky (jak maji ten program po dobu 1O let 1x rocne aktualizace)..Ahoj,Viper_I40 píše:Prosím o info jestli nikdo našel , kde se v aktuální verzi originál navigace přepíná u nové funkce info o cenách na čerpacích stanicích z benzínu na diesel. Zobrazuje mě to jen aktuální ceny benzínu a nenašel jsem nikde v nastavení možnost přepnout na diesel.
Děkuji L.R.
Stonepet píše:To bude nová aktualizace, jelikož se aktualizace při garančce nepovedla, tak to ještě nemám. Jen jsem zjistil, že by tam snad mohly být informace o stacionárních radarech, ale jak to tak bývá, tak u nás to nebude fungovat.
Více informací na níže uvedeném odkaze:
https://www.hyundai.cz/prodej-a-sluzby/ ... e-services
Jen by mne zajímalo, jestli je rozdíl v softwaru mezi dieslovými a benzínovými verzemi, jelikož v servise mi řekli, že verzi, kterou mají nelze použít pro aktualizaci v mém autě.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |