Ahoj Meredith,taky Tě zdravím!!Meredith píše:Ahoj lidi, tak tentokrát sraz asi nezvládnu. Vidím to až na jaro
. Jinak doufám, že se všichni máte dobře a dobře vám to i jezdí
.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ahoj Meredith,taky Tě zdravím!!Meredith píše:Ahoj lidi, tak tentokrát sraz asi nezvládnu. Vidím to až na jaro
. Jinak doufám, že se všichni máte dobře a dobře vám to i jezdí
.
letos uz nam fakt neni prano safra...Hanz píše:![]()
![]()
![]()
Já vůl tady svolávám slezinu, protože bych vás rád zase viděl a teď musim svou účast z důvodu podpory rozvoje peněženek mých kapitalistických zaměstnavatelů odpískat
![]()
![]()
Dnes mě bylo k mý velký nevoli oznámeno, že sou termíny našponovaný a do vánoc musím mít fšecko fertig, kua
![]()
Jináč není dofča mezi svátkama, což si zas kvůli rodině nemůžu dovolit, tudíž mě čekají následující týdny pracovní víkendy, do řiti
![]()
![]()
Výmluva - pan uhlobaron nechce platit příplatky, tak se mu na to chasa vyprdla a von musí tahat sám....vipe píše:No já dostal naloženo i na 26.12 a 1.1 sice tam budu na ho... protože se nejede, ale musim tam bejt co kdyby náhodou někomu byla zima a potřeboval uhlí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |