díkesRasty píše:¨Tak koukám že lantříška se od Rozkoše pozměnilaHezká prácička a jen tak dál. Máš už za sebou pěknej kus práce

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
díkesRasty píše:¨Tak koukám že lantříška se od Rozkoše pozměnilaHezká prácička a jen tak dál. Máš už za sebou pěknej kus práce
nemám, nevedu, sám mám máloMartin Pekár píše:Na Hyundai Lantra 1,6 (r. v. 1998), zelená metal. koupím PŘEDNÍ KAPOTU a NÁRAZNÍK. Dále stahovačku a kliku na levé přední dveře, zadní tlumiče, manžetu poloosy a vlnovec výfuku.
Tel.: 608 706 131, mail: marpek@centrum.cz
Prosím nabídněte, spěchá.
Přijedu.
Děkuji!
já mám lantru J1 takže jinou generaci, než na kterou sháníš dílyMartin Pekár píše:To jsem potřeboval slyšet
takže myslim že už asi všichni budete vědět co to asi tak na mazlíkovi mámtom.rockys píše:tak pořád makám a makám na autě ale nějak sem nestíhám dávat fotky ..tak si počkejte až udělám to co tam dělám teď a pak sem nějaký hodim .. myslim že jsem jedinej na světě co to má na lantře
tom.rockys píše:takže myslim že už asi všichni budete vědět co to asi tak na mazlíkovi mámtom.rockys píše:tak pořád makám a makám na autě ale nějak sem nestíhám dávat fotky ..tak si počkejte až udělám to co tam dělám teď a pak sem nějaký hodim .. myslim že jsem jedinej na světě co to má na lantře
stačí se kouknout na mojí ikonku ...
no jinak hrozně dlouho jsem tu nebyl a vubec nějak nestíhám sem dávat fotky a informace .. mám pár věcí novejch takže až se mi naskytne nějakej ten volnej čásek tak to sem všechno hodim a napíšu
Technickou zrovna řešimPikolik píše:tom.rockys píše:takže myslim že už asi všichni budete vědět co to asi tak na mazlíkovi mámtom.rockys píše:tak pořád makám a makám na autě ale nějak sem nestíhám dávat fotky ..tak si počkejte až udělám to co tam dělám teď a pak sem nějaký hodim .. myslim že jsem jedinej na světě co to má na lantře
stačí se kouknout na mojí ikonku ...
no jinak hrozně dlouho jsem tu nebyl a vubec nějak nestíhám sem dávat fotky a informace .. mám pár věcí novejch takže až se mi naskytne nějakej ten volnej čásek tak to sem všechno hodim a napíšu
ty si teda kutil..technickou asi neresis,vid?
uz se tesim na fotky, tak doufam, ze je sem co nejdriv nahrajes.. J
no plánů je dost a dost ještě ... ale jsem zatim ještě student takže chápeš že peněz nemám fakt dost abych si moh koupit co chciPikolik píše:ty panty jsi kupoval? nebo jsi si je delal? hodlas vymenit nekdy kola? myslim, ze by se tam hodili nejaky jiny..a co se zadkem ?
ale vyhral jsi s tim dost..
to je otazek
dík za pochvalu ... noo závidět můžeš jen toho tátuPaul666 píše:Covece vypada to moc dobre,, taky chci neco zacit na ty mi lantricce delat az budu mit v hromade poradne motor.. Clovece zavidim ti dve veci. "Jamu,aby si se dostal pod auto a tatu kterej je do toho taky zapalenej, muj akorat rekne to je zbytecny" sileny![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |