Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Myslím že nikdo nechce aby srazy HCCZ byly neveřejný ačkoli by se tim ušetřila hromada práce ale bohužel někomu se nezavděčíš a paradoxně je to vždycky ten zvenku...
A proc a proc a proc...HCCZ se kasalo, jak bude mit vsechno vlastni, jak je to tu spatny. Tak at si to udela a nemota se do fora.Mr. HYUNDAI píše: A proč by nečlenové měli mít na srazy přístup? Na organizaci se nijak nepodílejí. A já jsem přeci psal, že pokud budou srazy neveřejné, tak se to tu řešit nebude. Ono to totiž nebude nutné. Ze všech záležitostí kolem HCCZ se tady řešil jenom sraz, a to jen proto, že byl veřejný, tak aby o něm věděli i nečlenové. Ty snad něco víš o klubovém zpravodaji? Nevíš, protože ten nám chodí přímo mailem (i když je veřejněpřístupný na stránkách sdružení).
Zes tohle psal ty, Yurii, je od tebe hezky, ale ja myslim, ze citace nekoho z vyrobu ma asi vetsi vahu.rade622 píše:Jen pro informaci, k tomu, že se sraz bude dělat skutečně jen pro uzavřenou skupinu členů dojde, a bude to brzy.
No pokud to na fóru bude vypadat takhle po každym srazu HCCZ tak to asi jinak nepude... Hardovi tady přenecháme ať si vládne a potáhneme si srazy organizvoat na svoje forum... a tady se na nás budou dívat skrz prsty protože "Voni sou jako v tom HCCZ a dělaj si jako vlastní srazy vole"Hardcam píše:Zes tohle psal ty, Yurii, je od tebe hezky, ale ja myslim, ze citace nekoho z vyrobu ma asi vetsi vahu.rade622 píše:Jen pro informaci, k tomu, že se sraz bude dělat skutečně jen pro uzavřenou skupinu členů dojde, a bude to brzy.
Nemůžeš? Jaké překvapení... seemann má zrušenej účt kvůli xenofobii a IP se u PHPbb dají blokovat taky.Hardcam píše:Hyundai: ale to ja delat nemuzu![]()
a vis, ze ani nechci? Jen me mrzi to, jak se HCCZ k foru zachovalo.
Ale anoo fungovat by to mohlo ale to by muselo bejt všechno zadarmo pak by si nikdo nestěžoval... ale bohužel jak všichni víme organizace srazu něco stojí a že je v penězích co byly vybírány od nečlenů bordel? No bohužel sme zase nebyli připraveni na všechny možný scénáře viz Tvůj chvilkový pobyt... u všech ostatních to bylo bez problémůHardcam píše: Moje schopnost odhadnout lidi taky jde do haje...protoze jsem cekal, ze to je schopne fungovat ruku v ruce bez rozdilu pro vsechny jen s dobrovolnym vstupem do HCCZ - ostatne, i tak to kdysi bylo nastineno. Ted je to vsechno jinak.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |