Moderátoři: Martun, Moderátoři
parkuje cez dve miesta aby ten druhy accent na neho nevrhal tien....Mexican píše:David C3 - a kolega z Cajzova nema zasterky.. ale to stanie cez dve miesta - mno davide.. v Brne sa hovori ze "parkujes jak Vyskovak" a to je velmi netaktne oznacenie soferskych skusenostiale mate to obaja pekne nalestene, to je pravda
Mám taky tyhle Borbety a už se těším, až je dám an auto. Přezutí jsem plánoval na víkend, ale to zatracený počasí se ne a ne umoudřitSchwarzie píše:Tak jsem dnes přezul na letní, abych si zbytečně nesjížděl zimáky. Foto pro Vildu (mám ty stejný Borbety). -foceno mobilem v šeru....- http://jdem.cz/a4v26
Vypadaji moc pěkně !! Chtělo by to společnou fotku Accenťáků - BorbeťákůSchwarzie píše:Tak jsem dnes přezul na letní, abych si zbytečně nesjížděl zimáky. Foto pro Vildu (mám ty stejný Borbety). -foceno mobilem v šeru....- http://jdem.cz/a4v26
Zdar ouzoouzo1 píše:Vilda:
Čau..... máš to moc hezký. Já mám úplně stejný Borbety Ca, ale jenom na 14" s originální gumou. Chtěl jsem 15", jenže bych musel kupovat nové pneu. Za ušetřené peníze jsem objednal potahy od Madu. A když to tady čtu, tak nás bude asi trochu více.
Zdar Vildo, taky jsem dneska přezul, akorát to ještě musím umýt, jet u strašnej marast. Mám stejný Borbety a fakt Accentu sluší. Koukám, co máš za stěrače? Bosch Aerotwin nebo origo Hyundai? Cena?Vilda píše:Tak jsem se dneska rozhoupal a přezul na letňáčky na Borbetech. Tady je 12 st. tepla, takže v klídku budu jezdit na letních![]()
Tak doufám , že nahodíš nějaký fotečky na elektronechcert píše:Zdar Vildo, taky jsem dneska přezul, akorát to ještě musím umýt, jet u strašnej marast. Mám stejný Borbety a fakt Accentu sluší. Koukám, co máš za stěrače? Bosch Aerotwin nebo origo Hyundai? Cena?Vilda píše:Tak jsem se dneska rozhoupal a přezul na letňáčky na Borbetech. Tady je 12 st. tepla, takže v klídku budu jezdit na letních![]()
Zdendo, a nestál si někde, kde se něco řezalo flexou ?? Tohle samý, měl kolega z Twingo klubu ... na stříbrný metalíze se mu udělali rezavý mikroflekyZdeněkSvoboda píše:Ahoj.
Taky jsem včera přezul, tak doufám, že už nebude zima!!!
Auto jsem umyl, prozkoumal spodek atd. a nevím, jestli jste to taky zpozorovali na laku, ale udělali se mi na něm takové jakoby zrezivělé mikro flíčky. Lak porušený není, ale vypadá to strašně!!!
Koupil jsem klasický odrezovač a přimíchal jsem ho do vody cca 250 ml (celá směs). Auto jsem s ním omyl a naštěstí to pustilo. Když jsem to viděl poprvé, myslel jsem, že mě z toho trefí![]()
Mějte se krásně, ahoj Zdeněk
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |