Na Křemešníku padl návrh na pevnost Hanička ..... tuším, že to navrhl Ross

Září se kvapem blíží .... to je strašný a zima s ním

Moderátoři: Martun, Moderátoři
No to se vírokolo píše: JAK SE VŠICHNI SNAŽÍTE PŘETRHNOUT
Vilda píše:No to se vírokolo píše: JAK SE VŠICHNI SNAŽÍTE PŘETRHNOUTposlední aktivní členka Lulie Accentíka prodala, otěhotněla a porodila ..... ženské osazenstvo prostě ubývá a tak se to snažíme lehce napravit
sry za citaci aby pan mod to nevyhodil.Vilda píše:69pavel : V tomhle nejeduLulii jsem v životě neviděl ... a tyhle informace mám od Martuna, takže vítr vane spíš od Teplic nebo Pardubek
![]()
Já jsem na tyhle věci už moc starej a mnohem víc mě zajímá Accentík a plná lednička.... a můj jezevčík !!!!
A abych trochu obalamutil pana moderátora ( kvůli off topic ), tak Trip alias Palub. počítač se nachází vlevo na palubní desce
jinak k téma sraz, existuje tu vlákno srazy. Jsou vždy dva do roka. Letošní podzimní již proběhl.. viz zde.. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=195 máš to od strany 14, tak můžeš juknout na fotky, jaký jsme krásný!!Zuotka píše:a k tomu srazu jaro/podzim - to by melo neco v nejblizsi dobe byt ci uz probehl?
Kde to byva a jak to chodi? Diky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |