Ferda & Karkulka & Sněhurka & Soptík & Mavis

Ukažte ostatním vaše auto a rozšiřte náš fan klub Hyundai. Pokud chcete, můžete napsat i recenzi.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Maras

Re: Ferda & Karkulka & Sněhurka & Soptík & Mavis

Příspěvek od Maras »

Kona musí mít lemy blatníků v barvě auta a je za mně boží, jinak je fakt škaredá s černýma tak působí . Jinak co se týče KIA, zrušili Ceed a nechali jen Xceed. Místo toho tam dělají EV 4 čisté elektro a za mně je to sebevražda. Kdo to bude kupovat? Cena od 900 k. Přitom Ceed byl od cca 400+ a tvořil skoro polovinu prodejů. Hyundai i30 se bude dělat ještě dva roky a taky ho má pak nahradit EV, já jen doufám, že mezitím KIA a její vedení dostanou pořádnou facku od zákazníků ať se vzpamatujou a H. plány přehodnotí. Co se týče novych motorů 1.6 T-Gdi, které mají nahradit 1.5 T-Gdi, tak mám info,že mají mít výborný tah už odspoda a prý to jede jak čert .
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81 Kw Smart
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

@MrHyundai - tiez som rezervovany k testom, ale.. myslim, sa mozme zhodnut ze taky R.Chvala z GarazTV fundovanost ma
@Maras - dnes rano som bol v KIA, zaviezt Stonica na servis (leti to, 4. roky) a pokec s predajcom na temu koniec Ceed / nahrada EV4 a borec vyzeral celkom zufalo, pretoze dost predavali Ceedy kratke resp najma SW firmam. Mesacne ten borec predal v priemere 20 Ceedov, pocita ze teraz preda max 3-5 EV4. A medzi nami - marzu na jednom predanom aute bude mat skoro rovnaku. Takze asi tak :shock:
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

To se neshodneme - po shlédnutí několika jeho výtvorů, už před drahnou dobou, se mu od této zkušenosti cíleně vyhýbám :wink: .
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Maras

Příspěvek od Maras »

Přesně tak. R. CHvala už nee. Dobrý je Hrubis.
HONDA Jazz 1.4 73kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

:hyu: a Kia mně svým nesmyslným konáním čím dál víc přesvědčují, že další auto od tohoto dua už ne [-X
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Maras

Příspěvek od Maras »

Axel: v pohodě, tvůj boj✌️
HONDA Jazz 1.4 73kW
Š.120,Favorit,Fabia...
JoKo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoKo »

Mr. HYUNDAI píše: 26 srp 2025, 08:59 Vyřadil jsem H/K, protože neumí topit čistě elektrikou.
nova generacia motorov by to uz mohla dokazat... len neviem, ze ci az phev, alebo uz aj hev... a ci uz konecne bude phev v hyu fungovat ako ma, ze sa ani v (miernej) zime nenastartuje spalovak...
Stay Mode adapts the ‘Utility Mode’ of EVs for hybrid vehicles, enabling a more pleasant time inside the vehicle when stationary by utilizing the high-voltage battery. Stay Mode allows the use of all in-vehicle convenience features, including air-conditioning and multimedia without starting the engine, and can be used for up to one hour when the battery’s state of charge is between 70 and 80 percent2).
https://www.hyundai.com/worldwide/en/ne ... 0000000946
toyota highlander {xu70} 2.5 hybrid executive

seat tarraco {kn2} 1.4 ehybrid xcellence - predane
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Díky JoKo, taky jsem to zaregistroval. Zatím takové auto v nabídce není a i když posléze dorazí, tak to bude SUV, a tomu se já budu bránit do poslední chvíle :lol: .
Pokud Astra nezklame novou převodovkou z vlastního vývoje, tak vlastně jiné auto ani nechci. Se stávající Astrou jsem nadmíru spokojený, ale uvědomuju si, že musí z domu před koncem záruky (ta je do 150.000 km), a to s určitou rezervou, aby ta záruka měla smysl i pro nového majitele...

Obecně jsem přestal vnímat trh značkově a každý výběr začínáme úplně od nuly a zahrnujeme do toho všechny možnosti, kromě Číny, tu neakceptuju. I teď v tom byla EV i od Renaultu, Toyoty, VW, Fordu, Peugeotu, Opelu, HYUNDAIe... V rámci zadaných kritérií pro daný účel v dané chvíli vyšel nejlépe Ford. Příště to může být zase něco jiného :mrgreen: .
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Odpovědět

Zpět na „Vaše auta / Club cars“