vlado1979 píše:
Ma ľutuješ ? To myslíš vážne ? A prečo ? Že jazdím 3 litrom a 6 válcom ? Prepáč, ľútosť nie je na mieste ... Nebudem to viac komentovať. Myslíš asi i30. Či tiež u Teba zvíťazila cena ? Asi ako u väčšiny majiteľov, aj u mňa.

No tak teď tě lituju ještě víc, když vidím, jak ty hodnoty máš pokřivené. Ty si vážně myslíš, že jsi se svým BMW pupek světa a strašně si přeješ, aby ti ho všichni záviděli.
Hele já už měl v ruce hafo auťáků. od škodovky stovky až po Nissana Cabstara - malý, velký, pomalý, rychlý, laciný, drahý... Dělal jsem VIP šoféra mezinárodním delegacím... Nemám komu co závidět. Jezdi si třeba s Maybachem nebo Bugatti Veyron, ale zklamu tě - nebudu ti to závidět.
Rozdíl mezi náma je totiž v tom, že já jsem si koupil auto, aby mi udělalo nějakou službu, kdežto ty sis koupil 6 půllitrů, aby jsi mohl machrovat a zřejmě si honit svoje ego

Pro mně za mně - každej jsme nějakej...
Ano, cena je vždycky jeden z faktorů, který mě při koupi auta zajímá. Kdyby u mě prvoplánovitě rozhodovala, tak jak si ty myslíš, tak si koupím 1.4 CVVT v základu, případně Ceeda SW (ten je v základu ještě ochuzenější), nebo vlastně Dacii Logan (ta je dokonce bez serva, ale zase o něco levnější). Já jsem ale vybral něco jiného.
A propos, není ostudou ohlížet se na cenu. Ke mně chodí nakupovat multimilionáři a taky smlouvají o ceně. To je běžná věc.