https://www.sportovnivozy.cz/83700-kia- ... -hustopece
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Jo tak to mam podobnou zkusensot. Taky jsme si stezovali, protoze se ve schrance objevila 2. vyzva k odebrani zasilky, ale prvni tam nikdy nebylat0x!n píše:Tak to mam asi stesti protoze i pracovne mi vzdy prepravky vychazeji vstric a doklady mi zasilaji, dokonce pri soukrome stiznosti na ceske poste, na opakovane nedoruceni zasilky, mi posilali dukazy, ze ridic byl dle GPS opravdu u domu a jak dlouho se tam zdrzel, paradox na tom byl ten, ze proste nezvonil, protoze v tu dobu byla pritelkyne doma a koukala na tvto vis dojede se, zima nechce se vystupovat a za par min se jede dal, dalsi den ma clovek ve schrance adresat nezastizen
Dobry na tom je to, ze po teto stiznosti mi jiz vzdycky vsechny zasilky prisli, asi se "balikar" priposral
Aj ja nad tým špekulujem.Neo-Mike píše:Nedávno jsme zde řešili autokamery. Nemůžu si vzpomenout u koho to bylo ve vláknu. Nevzpomíná si někdo?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |