neviem čo to je ten torque videl som to nejaké Vaše údaje tlaku, teploty a pod ale neviem ako ste k tomu prišli.
Tak ako píše jazdím väčšinou na tempomate ale občas aj kopce. Čiže podľa toho čo som sa dočítal, to má málo kyslíka pre pasívnu priebežnú regeneráciu a to EGR je stále otvorené, čiže výfukové plyny stále recyrkulujú späť do spaľovania a potom sa DPF rýchlo naplní. Občas sa mi stane, že po prudkom stúpení kedy autu pridám riade do otáčok, tak po dosiahnutí vrcholu kopca a teda výšení teploty DPF spustí vypaľovanie. Ale nie nejaké krátke pasívne ale riadnu aktívnu regeneráciu t. j. trvajúcu 25-30 km.
Áno zhoršilo sa aj vplyvom stúpajúcich teplôt ale hlavne od garančky.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
To čo si písal kde sa pri jazde okreskou, diaľnicou do kopca potom z kopca úplne pustiť plyn alebo vyradiť vyskúšam. Či sa nepredĺžia intervaly.
Chasnik:
to si dobre vystihol s tou pasívnou rege, to bude ono. Ale to sa ti pekne predĺžili intervaly aj keď v zime ale aj tak. Ja sa už nedostávam veľmi ani len 250 km. Aj keď bolo ešte chladno vonku.
No takmer 45 tisíc km som mal za 3/4 roka. A to som dva týždne nejazdil lebo týždeň menili nárazník a týždeň choroba. Áno jazdím skôr kľudne. Ale otáčky držím na cca 2 tisíc/min, preraďujem skoro na 3 tisíc/min.
Žiaľ, u nás na SVK jedine prémiové palivo OMV MaxxMotion Diesel biozložku FAME neobsahuje. Skúšal som ho v zime cca 2 mesiace a rege aj tak stále často

Aditíva nedávam lebo tankujem len OMV alebo slovnaft a tam sú už aditíva, tak nedávam lebo nevem čo to je dobré a keď tak aké.
To s tou labdou som im aj navrhol pozrieť, nakoľko to niekorým pomohlo ale nič in pc neukázal, tak nič nemenili

Sledujem to tak, že mám históriu rege od cca 15.12.´18