pepan píše:tak tam byly Bosch super 4(4bodák) a namontoval sem tam densou iw40 a je to znát chlapi...sice 1600,- ale palba..při jozjezdy se to předtím dusilo(né mnou ) ale tzedka krása střídá nádheru
To Pepan: Tak jsem rád, že jsem neplácal jen tak do větru, povídal jsem, že to je znát, hlavně na spodku při rozjezdech. Tak ať slouží ...
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
pepan píše:tak tam byly Bosch super 4(4bodák) a namontoval sem tam densou iw40 a je to znát chlapi...sice 1600,- ale palba..při jozjezdy se to předtím dusilo(né mnou ) ale tzedka krása střídá nádheru
To Pepan: Tak jsem rád, že jsem neplácal jen tak do větru, povídal jsem, že to je znát, hlavně na spodku při rozjezdech. Tak ať slouží ...
Přesně jak říkáš....je to znát chlapý:::::
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
no oni by šli vytáhnout, ale jsou posazený hluboko a třeba takový kombinačky tam nestrčim.
Původně jsem je vhtěl jenom zkontrolovat, ale rozhodl jsem se že je rovnou vyněnim.
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo: Hyundai Lantra kombi1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105